Lad os guide dig. Ring på 87 42 51 00

Underbensproteser

Underbensprotese uden kosmetik Underbensprotese med kosmetik
Se eksempel med og uden kosmetik.

Efter du har fået foretaget en amputation på underbenet er vores vigtigste opgave at få dig op at gå igen. Derfor tager vi en indgående snak med dig for at høre hvilke ønsker du har til din underbensprotese. 

Vi har stor erfaring med at lave alle typer underbensproteser. Nogle har brug for en fod der giver meget høj sikkerhed. Andre har brug for at kunne færdes helt frit, gå op og ned ad trapper, og i ujævnt terræn eller måske skal du tilbage til at dyrke din sport . Var du erhvervsaktiv inden amputationen er en af opgaverrne at få dig på arbejde igen. 

Vores vigtigste opgave er at lave en protese til dig som gør, at du kan foretage dig så meget som muligt af det du kunne før. 

Hvor aktiv kan jeg blive?

Det er naturligvis meget afhængig af din alder og almene sundhedstilstand, hvor aktiv du kan blive med din underbensprotese. Men selv om det kan virke uoverskueligt at skulle lære at gå igen, så ved vi at du med den rigtige protese og træning kan komme langt – måske længere end du selv tror. 

En benstump ændrer sig hele tiden – den bliver oftest mindre i takt med at musklerne der styrede foden bliver mindre. Derfor skal protesen tilpasses med jævne mellemrum. 

Vi ved hvor vigtigt det er at kunne få den rigtige service efter du har fået din protese. Derfor har alle vores afdelinger værksteder, hvor vi kan lave de mest almindelige tilretninger mens du venter.  

Med eller uden kosmetik

Når vi sammen har valgt de dele af protesen som får dig til at gå skal du også vælge om du vil have en kosmetik eller ej. Hvis du vælger at bruge protesen uden kosmetik kan du vælge at dekorere den med en farve eller mønster. 

Vælger du at få en kosmetik vil den oftest være lavet i et skummateriale og være formet som dit raske ben. 

Er du i tvivl så spørg os endelig. Så guider vil dig til det rigtige valg.  

 

Vidste du, at det kun er dig, der bestemmer hvem der skal lave din protese.

Gennem fritvalgsordningen har du ret til selv at vælge leverandør uanset hvad kommunen siger eller skriver.

Hvis du er i tvivl så kontakt os før du vælger

Lad os guide dig. Ring på 87 42 51 00