Ortoser til børn

Hos Bandagist-Centret er et af vores specialer at fremstille ortoser til børn.
Der er mange forskellige typer. Håndskinner til hænder der ikke kan gribe på grund af at hånden er spastisk. Stativer til børn der er lammede i benene så de kan stå og gå. Korsetter til børn i kørestole og elektriske dropfodsskinner hvis barnet har en dropfod. Fodkapsler er den ortosetype som vi laver flest af til børn. Vi har et tæt samarbejde med læger og terapeuter for at finde frem til den bedste løsning til det enkelte barn. Derfor lægger vi vægt på at sidde med i forskellige ambulatorier hvor børnenes brug af ortoser bestemmes.

Som forælder kan det være svært at overskue hele forløbet omkring betaling af ortoserne. Derfor hjælper vi jer med at ansøge kommunen. Det betyder at kommunen fra starten ved hvad der søges om da vi altid vedlægger en beskrivelse af hvad der specifikt søges om.

Vi er her for at hjælpe dit barn men også for at hjælpe dig som forælder.

Find den nærmeste afdeling

Ortoser til behandling af børn

Når børn fødes med klumpfod, en hofte der ikke sidder helt på plads eller undervejs i ungdomsårene udvikler en skæv ryg er det nødvendig at hjælpe dem til en bedre stilling.

I Bandagist-Centret har vi mange års erfaring med behandling af børn og er på flere sygehuse det naturlige valg af samarbejdspartner. Vi har bandagister der er specialister i netop behandling af børn.

Læs mere om behandling af børn

Ring til os og hør mere om ortoser på 87 42 51 00