Mød din kliniker

Hos Bandagist-Centret har vi en lang række specialister og eksperter inden for følgende faggrupper ansat:

Alle har stor erfaring og viden om lige netop det, der skal til, for at vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Her på siden kan du læse lidt om, hvad vi hver især brænder for og bruger vores tid på, når vi ikke har arbejdstøjet på. Hvem ved – måske har vi noget til fælles?

Bandagister

Jesper FLøcke Larsen

Bandagist, medejer

Jeg har været ansat i Bandagist-Centret siden 1998.

Min store interesse inden for bandagist faget er proteser til arm- og bendefekter, de såkaldte dysmeliproteser, samt proteser generelt deriblandt specialløsninger til protesebrugere og højaktivitetsproteser til både arme og ben.

Jeg er certificeret i de fleste elektroniske knæled og hænder.

Jeg arbejder ligeledes en del med FES til mennesker med neurologiske skader i det centrale nervesystem.

Jeg har i mit arbejde stor fokus på at inddrage brugeren mest muligt i beslutningen omkring deres hjælpemiddel for at finde den rigtige løsning til netop det menneske jeg sidder overfor.

Privat har jeg en stor interesse for Italien. Deres mad, vin, sprog og at rejse i landet nyder jeg meget. Jeg går meget op i kost og motion, og jeg har gennem årene spillet en del squash. Jeg er også bidt af en gal gammel engelsk motorcykel, og dem der kender til den slags ved, at de står mere på værkstedet, end de er ude og køre, så det bruger jeg også lidt tid på, når der er lidt til overs, som jeg ikke skal bruge sammen med min 3 dejlige piger der hjemme.

Henrik Tingleff

Bandagist, medejer

Ansat i Bandagist-Centret siden 1993.

Faglige interesser:
Jeg interesserer mig bredt for bandagistområdet. Jeg har i mange år arbejdet meget med ortoser til børn, samtidig med at jeg har lavet mange arm- og benproteer.

Siden 2010 har jeg arbejdet næsten udelukkende med proteser. Jeg er certificeret i alle elektroniske proteseknæled og elektriske hænder, som er tilgængelige i Danmark. Jeg er bl.a.ansvarlig for ben- og fingerproteser efter Osseointegrationsprincippet som i Danmark udelukkende bliver lavet på Skejby sygehus.
Jeg laver dog stadig en del ortoser til både børn og voksne. Et af mine specialer er bandager til behandling af Scapula Alata (Englevinge) Jeg har lavet mere end 1000 bandager og er nok den i verden som har lavet flest.

Mit primære fokus er at genskabe så meget af den personlige frihed som muligt og at gøre livet lettere for alle de kunder jeg har kontakt med.

Fritidsinteresser:
I min fritid er jeg især glad for at stå på rulleski, cykle mtb, svømme samt padle på min SUP i Aarhusbugten. Om vinteren dyrker jeg også alpint skiløb og langrend. Jeg deltager som regel i nogle af de lange løb i Norge eller Sverige såsom Birkebeineren eller Vasaloppet.
Jeg rejser gerne ud og oplever verden sammen med min familie når vi har mulighed for det.

Svend Gottspenn

Bandagist, Medejer

Ansat i Bandagist-Centret siden 1991. Jeg har været leder og chef i Randers-afdelingen siden 1995.

Faglige interesser:
Jeg betragter mig som en all-round bandagist. Jeg har i tidens løb arbejdet meget med ortoser og sko til børn og rigtigt meget med benproteser.
Jeg er certificeret i elektroniske knæled og jeg har holdt mig opdateret i nyheder og nye behandlingsformer indenfor ortoser og proteser via kurser og undervisning.
Jeg har dækket et stort geografisk område i min tid som bandagist bl.a. Thisted, Viborg, Skive og Frederikshavn, men er oftest at finde i Randers.

Mit fokus er at hjælpe mennesker videre til et godt liv med mulighed for at bruge det potentiale, som de medfødte eller opståede udfordringer giver.

Fritidinteresser:
Jeg nyder meget naturen og bruger meget af min fritid på jagt, spotte fugle eller at gå rundt med min metaldetektor i godt selskab.

Ken Bader

Bandagist, Medejer

Uddannet bandagist i 1992.

Jeg laver de fleste arm- og benproteser for Bandagist-Centret i Sønderjylland og Fyn.
Jeg er certificeret i alle elektroniske proteseknæled og elektriske hænder, som er tilgængelige i Danmark
Jeg laver mange ortoser, og specialiserer mig også i korsetbehandling.

I min fritid sejler jeg meget i havet syd for Fyn.
Jeg cykler meget, spiller golf, og nyder generelt livet udenfor.

Niklas Valen

Bandagist

Ansat i Bandagist-Centret siden 2013

Jeg går hver dag på arbejde med et mål om, at mine klienter opnår en hverdag uden begrænsninger. Målet om at opnå størst mulig personlig frihed driver mig til at finde den bedste løsning hver gang – ligegyldigt om løsningen er kendt praksis eller er en innovativ løsning.

Som bandagist har jeg en bred faglig viden og interesse for både proteser og ortoser.
Siden 2017 har jeg været tilknyttet Ortopædisk genoptræningscenter for nyamputerede i Aarhus Kommune. Jeg har erfaring med alle typer benproteser og er certificeret i alle elektroniske knæled til forskellige behov og aktivitetsniveauer.
Jeg har desuden arbejdet meget med ortoser til både børn/unge med cerebral parese og personer med dropfod eller følger efter apopleksi.

Fritidsinteresser:
Jeg elsker både at nørde og være aktiv. Min tekniske interesse bruger jeg, når jeg bygger legehus, brygger cider eller laver mine egne højtalere. Modspillet til alt nørderiet finder jeg i sport. Jeg elsker nemlig, når sport kræver fokus, giver nogle helt unikke naturoplevelser og får mig til at smile. Det er både på ski, i vandet og på min mountainbike. Det bedste er dog, hvis jeg kan kombinere noget af dette med fælles oplevelser med min familie.

Jeanette Bekhøj

Bandagist

Ansat i Bandagist-Centret siden 2012.

Faglige interesser:
Jeg har gennem tiden arbejdet med mange patientgrupper og aldre - hvilket dækker produkter fra top til tå - og jeg synes det hele er spændende. Der er ikke noget der er for stort eller småt. Det er givende for mig at kunne møde alle, børn som voksne, og lave det produkt der passer til den enkeltes behov.

Silverrings er et af mine specialer. Det er fantastisk hvordan et veltilpasset stykke sølv kan gøre underværker funktionsmæssigt og samtidig synes rigtig flot på hænderne.
Siden 2018 har jeg lavet benproteser til ny amputerede og jeg holder meget af samarbejdet mellem borger, fysioterapeut og bandagist. Det er en god måde at få den amputerede godt i gang som værende protesebruger ”på fuldtid”, og så åbner det op for et godt samarbejde mellem borger og bandagist over en lang årrække efterfølgende.

Fritidsinteresser:
I min fritid løber jeg lidt for at koble af og få kroppen rørt. Ellers bruger jeg primært fritiden sammen med min familie og vores husprojekt.

Tine Kølbæk

Bandagist

Ansat i Bandagist Centret siden 2007.

Fagligt spænder jeg bredt, efter at jeg i mange år har arbejdet i vores afdelingsnet, med både ortoser og proteser til børn og voksne.
I dag arbejder jeg primært med både hårde og bløde ortoser til børn, og jeg er tilknyttet CPOP- og MMC-kontrollerne på Århus sygehus.
Udover at arbejde med børn, er jeg specialiseret i at lave individuelle silversplints, lycradragter til børn og voksne og skulderortoser til behandling af englevinge.
Jeg synes det er sjovt at finde på specialløsninger, for at imødekomme det individuelle behov, og det er endda også blevet til et par ortoser til hunde igennem tiden.

Privat er jeg gift og mor til to små børn.

Stine Ekholm

Bandagist

Jeg hedder Stine Ekholm og har været ansat i Bandagist-Centret siden 2009.

Faglige interesser:
Jeg interesserer mig bredt for bandagistområdet. Jeg har i mange år arbejdet meget bredt indenfor faget, men jeg har specialiseret mig i korsetbehandling af skolioser i samarbejde med ryglægerne på Skejby sygehus. Jeg laver desuden mange benproteser og har stor interesse i benproteser.
Jeg har været den primære bandagist i vores Horsens afdeling siden 2011, hvor jeg varetager alle patientgrupper og stadig gør med stor glæde.
Desuden er jeg i Århus, hvor jeg primært har korsetbehandling og protese borgere.
Jeg er desuden også en del af klumpfodsbehandlingen i samarbejde med lægerne på Skejby sygehus.

Jeg synes det er ekstremt vigtigt, at mine kunder er hovedansvarlige i de beslutninger, som skal tages, når der søges om hjælpemidler. Jeg involverer derfor fagligt mine kunder i mine tanker i forhold til mine anbefalinger af produkter, da jeg tror på dette giver Jer som brugere den bedste oplevelse af produktet.

Fritidsinteresser:
Jeg rejser gerne verden rundt med min familie, men når det nu ikke er muligt, så synes jeg den danske natur er berigende at besøge og nyde, og byder det danske vejr på sol og varme, er jeg utrolig glad for at kaste mig i bølgen blå.

Lisbeth Dauerhøj Fleckner

Bandagist

Jeg hedder Lisbeth Dauerhøj Fleckner og er nyuddannet bandagist her fra august 2020. Jeg har haft min 2-årige turnustid her i firmaet, hvor jeg har været i vores afdelinger i både Risskov, Horsens, Viborg og senest Aalborg.

Jeg synes hele fagets bredde er spændende med både ortoser og proteser, og netop variationen af hjælpemidler man møder igennem en arbejdsdag er med til at gøre hverdagen interessant og afvekslende. Jeg ønsker at dygtiggøre mig på hele faget og har derfor ikke som sådan et specifikt interesseområde endnu.
Jeg er i gang med at blive oplært i korsetbehandlingen, som foregår i samarbejde med Skejby Sygehus.
Jeg er at finde i vores Horsens og Risskov afdelingen, hvor jeg glæder mig til at hjælpe, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dig og din hverdag.

I min fritid forsøger jeg at holde mig aktiv med både volleyball og løb, og i det gode vejr også gerne på en slackline.

Katrine Nielsen

Turnuskandidat

Ansat som turnusbandagist i 2019

Faglige interesser: Som turnuskandidat skal man rundt i alle hjørner af bandagist faget hvorefter man afslutter med en turnus bog som skrives i løbet af turnus perioden. Turnus er en oplærings periode på 2 år efter 3 ½ i skole.
Det er sjovt og spændene at prøve kræfter med både ortoser og proteser. Det der gør bandagist faget særligt for mig, er at arbejdet med mennesker, store som små, og i samarbejdet med hinanden, finde løsninger der virker for den enkelte.

Når jeg har fri sætter jeg stor pris på en lang gå tur med min lille hund Edith og hjemmebagt brød med tandsmør.

Eva Langton

Bandagist

Eva Helena Langton BSC (hons)

Ansat ved Bandagist-Centret siden 2003. Uddannet i Skotland 2001.

Faglige interesser:
Jeg har mange interesser og spænder bredt, inden for bandagist faget, specielt efter at have arbejdet meget i vores satellit afdelinger, hvor man møder mange forskellige opgaver og udfordringer.
Jeg har speciale inden for børne ortoser, henunder skinner, lycradragter, og special løsninger m.m., i tæt samarbejde med læger og fysioterapeuter. Jeg er specialist inden for klumpfodsbehandling og er tilknyttet specialteamet på Skejby sygehus for hele region Midtjylland. Jeg også førende specialist i funktionel electrostimulering (FES), hvilket jeg har arbejdet med siden 2005.
Jeg arbejder meget med sklerose og jeg kommer fast på Sklerose centret i Ry. Ellers er jeg at finde i vores Aalborg afdeling og i vores hovedafdeling i Risskov.

Mit primære fokus er at se det individ jeg har med at gøre. Det er vigtig for mig ikke at være forudindtaget og at lave individuelle løsninger, som gavner den enkelte.

Privat er jeg gift og mor til 2 aktive skole børn. Jeg har mange hobbyer og savner kun timer i døgnet til det hele.

Marna Ottosen

Bandagist

Uddannet bandagist  1994.
Ansat i Bandagist-Centret fra 2001 til 2005 og igen fra 2010.

Primære arbejdsområde er ortosebehandling af børn og voksne.
Jeg laver mange Fodkapsler, dropfodsskinner, helbensstativer, bløde korsetter, håndledsbandager og silverrings.
Jeg har mange års erfaring med fodindlæg og semiortopædisk fodtøj.

I min fritid fylder de sociale aktiviteter med min familie og venner en stor del.
Når tiden er til det, nyder jeg  en god tur på mountainbike, en smut i fitness eller en løbetur i skoven.

Arne Jersz-Zacho

Skomagermester

Ansat i Bandagist-Centret siden marts 2003.

Faglige interesser
Mine interesser ligger indenfor alle slags hjælpemidler, til ben og fødder
Mit primære fokus ligger indenfor hds fodtøj, som følge heraf er jeg med til at give kunderne en bedre hverdag.

Fritidsinteresse
I min fritid dyrker jeg forskellig slags interesser,  i den frie natur med min familie samt venner.

Simon Andersen

Skomagermester

Ansat i Bandagist-Centret siden marts 2003.

Faglige interesser
Mine interesser ligger indenfor alle slags hjælpemidler, til ben og fødder
Mit primære fokus ligger indenfor hds fodtøj, som følge heraf er jeg med til at give kunderne en bedre hverdag.

Fritidsinteresse
I min fritid dyrker jeg forskellig slags interesser,  i den frie natur med min familie samt venner.

Preben Hammer Skomager

Preben Hammer

Skomagermester

Ansat i Bandagist-Centret siden august 2021 som skomagermester

Fagligt:
Jeg interesserer mig for alt med fødder og fodtøj
Det håndsyede fodtøj er en kombination mellem behov, fødder, funktion og den enkeltes smag.
Den kombination er en spændende udfordring, for resultatet er aldrig ens. Det kan være en skokunde som ønsker sandaler eller støvler, eller at helbredet har ændret sig.
Udover almenligt håndsyet fodtøj, koncentrer jeg mig også meget om sikkerhedsfodtøj.

Fritids interesser
Min fritid bruger jeg sammen med min familie. Dyrker motion og turer i naturen.

Trine Høgh

Skomager

Ansat i Bandagist-Centret siden 2017

Faglige interesser:
Ortopædiskomagerfaget er bredt funderet, og mange forskellige problemstillinger kræver mange forskellige løsninger, som gør hver dag anderledes og spændende. Et af mine store interessepunkter er den diabetiske fod, som ofte kræver en kombineret indsats og stærkt tværfagligt samarbejde for at mildne og bremse diabeteskomplikationerne.
Det fedeste jeg ved er, når mit håndværk skaber livskvalitet og øget mobilitet hos andre.

Fritidsinteresser:
Det meste af min fritid tilbringer jeg sammen med min lille familie og diverse kreative projekter. Weekender og ferier bliver ofte tilbragt med den ”lidt” større familie og gode venner - på tur, over et brætspil eller til en hyggelig middag.

Special fodindlæg modelleres i 3d program inden de fræses ud. Så får du indlæg der passer

Jeanette Monsson

Fodterapeut

Ansat siden 2016

Faglige interesser: i kraft af min uddannelse som statsautoriseret fodterapeut interesserer jeg mig for fodens og underbenenes anatomi, den diabetiske fod, samt gener i forbindelse med gigt (leddegigt og slidgigt).

Jeg kan lide at vejlede i korrekt fodtøj, der giver den optimale støtte og komplimenterer indlæg godt. Derudover lægger jeg stor vægt på at vejlede i fodøvelser og almindelig pleje af fødderne.
Jeg har gennem mit arbejde i Bandagist Centret opnået stor erfaring i at udvikle indlæg der er specielt tilpasset fodens forskellige skavanker. Eksempelvis fødder med amputerede tæer, hvor jeg kan lave indlægssåler hvor der er lavet specielle forhøjninger som en slags erstatning for de manglende tæer. Og aflastninger specielt tilpasset til prominerende led hoveder og nerveknuder. Derudover har jeg erfaring med at lave indlæg til voksne som er født med klumpfod. At lindre smerter som følge af fejlstillinger og/eller skader.

Mit primære fokus er at øge kundens gangdistance og derved livskvalitet. Jeg har haft kunder som har oplevet at kunne gå (og løbe) længere efter de har fået indlæg specielt tilpasset dem. Og sidst men ikke mindst, at se ”mine kunder” komme igen år efter år og følge deres udvikling.

Fritidsinteresser: jeg tilbringer meget fritid sammen med min søn, hvor vi udforsker naturen i vores nærområde. I hjemmet går jeg meget op i havearbejde, det at se løg og frø spire og blomstre om foråret og sommeren, samt indendørs indretning af mit lille rækkehus.

Specialfremstillede fodindlæg modelleres i 3d program inden de fræses ud. Så får du indlæg der passer

Maria Poulstrup Munch

Fodterapeut

Ansat siden: 2020

Faglige interesser: Jeg har arbejdet som Statsautoriseret Fodterapeut siden 2012, både som selvstændig på klinik og som underviser på fodterapeut skolen i Randers. Jeg syntes fodterapi er et fantastisk fag med mange udfordringer og mulighed for faglig udvikling. Det der primært driver mig er, at kunne hjælpe andre mennesker til bedre livskvalitet, både via indlæg, behandling og vejledning.  

Personlige interesser: Min fritid bruger jeg på min familie, venner og kreative hobbyer. Elsker at prøve og  lærer nyt.

Vi laver individuelle fodindlæg der passer til din fod

Sanne Holstein

Fodterapeut

Statsautoriseret fodterapeut
Ansat i Bandagist-Centret siden 2017

Faglige interesser:
Indlæg, sko og vejledning
Mit speciale er at udføre 3D indlægssåler, der passer præcist til de fødder jeg ser på klinikken. I mit tidligere virke som fodterapeut på OUH sårambulatoriet, har jeg opnået stor viden omkring bl.a. diabetes og leddegigt. Ikke mindst senkomplikationerne til disse sygdomme samt vigtigheden i at få et aflastende indlæg.

Mit fokus er fødder, da de er fundamentet for din krop. Ikke 2 par fødder er ens.
At se hvordan det rigtige indlæg kan gøre folk næsten smertefri og give en bedre afvikling er en stor daglig motivation for mig.

Dorthe Nørmølle

Brystprotesespecialist

Ansat i Bandagist-Centret siden 2008.

Faglige interesser:
Mit fagområde i Bandagist-Centret er at tilpasse brystopererede. I min hverdag brænder jeg for at hjælpe kvinder med at finde den
helt rigtige brystprotese og vejlede i nydeligt lingeri. Kvindernes vejledning foregår med en kompetent erfaring og høj faglighed,
hvor der kredses om hver enkelt kunde. Netop tiden er en vigtig og prioriteret faktor for mig, da jeg ønsker, at kvinderne i høj grad
får opfyldt deres ønsker og behov med en ordentlig, omsorgsfuld og professionel vejledning.

Fritidsinteresser:
I min fritid nyder jeg den danske natur med at løbe i skovene og ro kajak på Vejle Fjord.

Puk hjælper dig med din brystprotese

Puk Bader Lindh

Brystprotesespecialist

Ansat siden 1998

Faglige interesser : Mine faglige interesser for nuværende : Brystproteser og lingeri, kompressionsarmstrømper og handsker efter mål, kompressionsstrømper efter mål til ben.
Færdigsyning af rygkorsetter og fremstilling af håndskinner i skind efter mål.

Tidligere har jeg desuden beskæftiget mig meget med :
Receptionist, telefonpasning og regnskaber, salg af New feet og Arcopedicosko, salg og fremstilling af fodindlæg, fremstilling af skoforhøjelser, montering af benskinner.

Personlige interesser: Familiemenneske, daglige gåture med min hund, aktiv på kondicykel.

Cecilia Pharsen

Cecilia Pharsen

Brystprotesespecialist

Ansat siden 2021
Faglig interesse:
Mit fagområde i Bandagist-centret er at tilpasse proteser til brystopererede kvinder. Jeg har en stor interesse for brystproteser og lingeri. Jeg sætter en stor ære i at vejlede med høj faglig viden, og få hver enkelt kvinde til at føle sig trygge i en konsultation hos mig.
Tidligere har jeg beskæftiget mig med salg og tilpasning af lingeri.

Fritidsinteresser:
Jeg er udpræget familiemenneske, og nyder leg og læring med mine børn. Jeg bor på et nedlagt landbrug tæt ved Gjern bakker og jeg nyder at gå ture med min mand, vores børn og vores hund i de smukke omgivelser.