Ring til os på 87 42 51 02 hvis vi skal hjælpe dig med fodtøj

Vidste du, at det kun er dig, der bestemmer hvem der skal lave dit fodtøj ?

Gennem fritvalgsordningen har du ret til selv at vælge leverandør uanset hvad kommunen siger eller skriver.

Hvis du er i tvivl så kontakt os før du vælger

Vi laver dit fodtøj så det passer

Vores skomagere brænder for at lave fodtøj der passer til dine fødder.  Vi laver sandaler, sko og støvler. Vi fremstiller også godkendt sikkerhedsfodtøj og som noget nyt også fodtøj til brug i vand. Skomageren tager mål og tilpasser selv læsterne så de passer til dine fødder. Så er vi sikre på, at vi ved prøven af skoene er så tæt på det rigtige resultat som muligt. Dette sikrer, at du får fodtøj som du bliver glad for og som passer på dine fødder. 

 

Vær med til at designe dit fodtøj

Vi ved, at det er vigtigt, at dit fodtøj både passer på fødderne, men også er pæne at se på. Derfor er du med til at vælge model, læder og farver. Vi skal nok hjælpe og vejlede dig, hvis du er i tvivl. Vi har gjort det mange gange før og ved ofte hvad, der vil se godt ud på netop din fod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fodtøj til brug i vand

 
 
1
1

En god og velsiddende sko starter med en god læst.

Arne Jersz ZachoSkomagermester
 
 
1
1

Godt og velsiddende fodtøj starter med en god læst.

Læsten er den model som fodtøjet fremstilles over. Den er oftest fremstillet i træ og passer til de mål, som din fod har. 

Vi bruger tid på at fremstille en læst der passer til din fod med de udfordringer den nu engang har. Vi ved, at det er altafgørende, at læsten passer til din fod. Når den passer, passer dit fodtøj også.

Derfor kommer du oftest ind til det vi kalder en plastprøve. Plastprøven er vores arbejdsmodel hvor du prøver en gennemsigtig plastsko der har samme form som fodtøjet kommer til at have. Vi kan ved plastprøven se om din fod får tryk og om der er tilstrækkelig eller for meget plads i den. Efter plastprøven tilrettes læsten inden den endelige sko fremstilles.

Individuelt sikkerhedsfodtøj

 

Selv om dine fødder ikke passer i almindelige sikkerhedssko betyder det ikke at du skal gå på kompromis med din sikkerhed. Vi fremstiller godkendt sikkerhedsfodtøj der passer til dine fødder.  Skomageren tager mål og tilpasser selv læsterne så de passer til dine fødder. De bliver leveret med certifikat så du er sikker på at fodtøjet lever op til gældende krav. Tal med os om mulighederne så guider vi dig til en god løsning

 

 
 
 
 
 
 
1
1

Egenbetaling på fodtøj

Ved individuelt fodtøj skal du, som ved andre kropsbårne hjælpemidler, have en bevilling fra kommunen. I forbindelse med fodtøj har kommunen fastsat at du skal betale egenbetaling på en del af beløbet.

Satser gældende fra 1. januar 2021

Støtte til diverse hjælpemidler (lov § 112, stk. 5) 1) kr. pr. par
1. Ortopædisk fodtøj, voksne, egenbetaling 940
2. Ortopædisk fodtøj, børn, egenbetaling 520
Klik her og mød vores skomagere

Ring til os på 87 42 51 02 hvis vi skal hjælpe dig med fodtøj