Vi arbejder for og med mennesker

 

Individualitet

I Bandagist-Centret sætter vi altid den enkelte bruger i centrum. Vi fokuserer på muligheder frem for hindringer, og vi skræddersyer altid en individuel løsning som passer netop til dig. Vi sætter en ære i at lytte til og forstå den enkelte brugers livssituation, så vi kan imødekomme den enkeltes behov bedst muligt. Bevægelsesfrihed og muligheden for et aktivt liv er omdrejningspunktet i enhver behandling.

Du er involveret hele vejen, når vi laver dit produkt, og vi sikrer at det er den bedst mulige løsning, der passer dig.

Faglighed

Faglighed og uddannelse er afgørende for Bandagist-Centret. Alle bandagister i Bandagist-Centret er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og alle skomagermestre og andre produktspecialister har grundig uddannelse og erfaring.

Bandagist-Centret overholder til enhver tid Det Medicinske Direktiv. Det betyder, at du kan føle dig tryg og sikker på, at vi leverer et hjælpemiddel af højeste standard.

Det er et mål for os, at du får dit hjælpemiddel hurtigst muligt, så du ikke skal klare dig uden. Vi skal have tid nok til dig, når vi mødes på vore klinikker, og du skal kunne mærke, at vi altid gør vort bedste.

Vi er ejet af bandagister

Vi er det eneste af de tre store bandagistfirmaer, der er ejet af bandagister. Sådan har det været siden firmaet blev grundlagt i 1978. Dvs. at vor tilgang til arbejdet med kunderne ikke kun er drevet med profit for øje. Vi lægger stor vægt på, at det skal være de rigtige hjælpemidler, vi leverer – ikke nødvendigvis dem der er billigst at producere. Vi driver firmaet ud fra langsigtede mål, og der prioriterer vi faglighed meget højt.

Alle mennesker er forskellige – og har forskellige behov

I Bandagist-Centret sætter vi altid den enkelte bruger i centrum, og det er os magtpåliggende at lytte til og forstå vores brugere, så vi kan udvikle det optimale hjælpemiddel.

Det skal være en god oplevelse at komme i Bandagist-Centret – både når du møder os i telefonen, i receptionen og i klinikken. Vores løbende kundeundersøgelser viser, at Bandagist-Centret har et særdeles højt serviceniveau og en meget høj kundetilfredshed. 

Ortopædiske hjælpemidler kræver ofte justeringer, tilretninger eller reparationer, da kroppen forandrer sig og hjælpemidlet slides. I Bandagist-Centret vil vi være sikre på, at hjælpemidlet opfylder dine behov hundrede procent, og at du får den optimale komfort og støtte, du har brug for. Derfor ser vi dig hellere en gang for meget end en for lidt.

Vi har også udarbejdet skriftlige brugsvejledninger til samtlige ortopædiske hjælpemidler fra proteser til fodindlæg. Vejledningen supplerer den ellers grundige instruktion omkring brug og vedligeholdelse af hjælpemidlet, du modtager i forbindelse med udlevering af dit hjælpemiddel. Mister du brugsvejledningen kan du altid rekvirere en ny ved at kontakte os.

Uanset hvilken afdeling du besøger, er der gode parkeringsforhold tæt på indgangen. Næsten alle afdelinger har niveaufri adgang, så kørestolsbrugere har ubesværet adgang.

Og endelig er der hos os altid varm kaffe på kanden og lidt til den søde tand.