Ring til os på 87 42 51 00 for mere information

Fingerprotese efter osseointegration

Bandagist-Centret i Aarhus laver i samarbejde med læger og ergoterapeuter fra Aarhus Universitetshospital som de eneste fingerproteser efter osseointegration i Danmark.
Ved en operation indopereres der en skrue i den resterende fingerknogle hvorpå fingeren senere kan påmonteres. Fingeren kan tages let af og på ved hjælp af en låseskrue. Fingeren er lavet med et metalskelet overtrykket med et stærkt plastmateriale. Yderst laves en skal i slidstærk silikone.
Fingerprotesen tilpasses individuelt efter f.eks. eksisterende finger på modsatte hånd og farve, negl og andre kendetegn tilpasses også.

For yderligere information kontakt Bandagist, Henrik Tingleff, Bandagist-Centret på tlf. 87425100 eller Aarhus Universitetshospital, Overlæge Klaus Kjær Petersen, el. Overlæge, Peter Holmberg Jørgensen, Osseointegrations-ambulatoriet. Hvis du ønsker kontakt til en OI-protesebruger for at tale om processen, så kontakt os gerne og vi formidler kontakten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Mekaniske fingre

Hvis du ikke er kandidat til at få lavet Osseointegration eller ikke har interesse for at få lavet en operation er der andre muligheder for at få en funktionel protesefinger. Vi samarbejder med Naked Prosthetics i USA, som laver stærke fingre i stål der er lavet til at blive brugt. Med fingrene kan man genskabe meget af den gribekraft som man har mistet. Det betyder at man kan udføre mange de fleste greb igen. Kontakt os for at høre mere. Du har mulighed for at se og prøve fingrene hos os.

Se mere om Naked fingrene her.

Ring til os på 87 42 51 00 for mere information