Få en tid på 87 42 51 00

CuraScar silikoneplaster. Ideel til at forebygge grimme ar efter operation samt behandling af gamle røde, hævede og ømme ar!

CuraScar Anker

Anchors Silicone Scar Plaster

CuraScar Mammilla Circle

Mammilla Circle Silicones Plaster

CuraScar Strips

Strips Silicone Scar Plaster

CuraScar Strips

Strips Silicone Scar Plaster

CuraScar Squares

Squares Silicone Scar Plaster. Velegnet efter fx kejsersnit

Silikoneplaster til ar og arvæv

Uanset om du er ny-opereret eller har ar efter en tidligere operation, er CuraScar silikoneplaster et ideelt valgt. Med silikoneplaster kan du forebygge, at der opstår grimme ar efter operation, men der er også ideelle til behandling af gamle røde og hævede ar og arvæv.

Plastrene er lavet i silikone, og når de bliver påført og slutter tæt, skaber de dermed et fugtigt miljø på arret. Det forhindrer arret i at tørre ud og sikrer, det bliver holdt blødt, hvilket har en særdeles positiv effekt på heling af arvæv.

CuraScar fås som anchors, mammilla circles, stripes og squares. De passer hver især til individuelle behov efter fx en brystoperation men også mastektomi, brystbevarende kirurgi, rekonstruktion eller andre former for ar, der opstår efter operation. 

Uanset type er alle silikoneplastrene selvklæbende. Når det bliver anvendt korrekt efter anvisning, kan det blive brugt i op til 12 uger. Du opnår det bedste resultat, når du dækker arret fuldstændigt med et silikoneplaster. Dermed får det givne område også den nødvendige kompression. 

Bruger du silikoneplaster, eller har du behov for det, kan vi hos Bandagist Centret naturligvis også hjælpe dig med alle produkter til kompression, hvormed du vil opnå det bedst mulige resultat. 

Det er vores dygtige brystprotesespecialister i vores brystprotese-centre, som er eksperter i alt med silikoneplastre. Kontakt os blot, så finder vi den helt rette ekspert, som kan hjælpe og rådgive dig om de forskellige typer af silikoneplastre, og hvordan du kan kombinere det med løsninger til kompression.

Du kan desuden læse mere om de mange muligheder med CuraScar hos vores samarbejdsparter Amoena.

 

Følg os også på Instagram og Facebook, hvor vi har sider dedikeret til brystopererede