Info om Covid-19 hos Bandagist-Centret

Krav om brug af mundbind eller visir

I forbindelse med, at retningslinjerne den 29. Oktober 2020 blev skærpet, er det et krav, at vi alle bærer mundbind eller visir i vores klinikker. Derfor er det vigtigt, at du husker, at tage mundbind eller visir på, når du besøger os. Når du sidder ned i klinikrummet, og vi ikke er til stede, kan du tage det af, indtil vi kommer tilbage. Spørg os, hvis du er i tvivl

Din sundhed er det vigtigste for os.

Vi skal nok passe på dig, så hold dig ikke tilbage fra at bestille en tid.

Har du symptomer på Coronavirus – beder vi dig aflyse tiden ved at sende en mail til bc@bandagist.nu , bruge knappen nedenfor, eller ringe til os på 87 42 51 00. Vores telefoner har åbent fra 8-12. Dette gælder både af hensyn til os, men også for at mindske risikoen for, at vi kommer til at smitte andre af vores kunder. Det gælder også, hvis du indenfor de sidste 14 dage har været ude at rejse, eller har været i kontakt med Coronasmittede.

Vi overholder naturligvis til enhver tid myndighedernes anbefalinger, så vi alle kan føle os sikre. 

Vi opfordrer samtidig til, jf. Sundhedsstyrelsens anbefalinger, at du maksimalt har én pårørende med, når du besøger os i vores afdelinger. På den måde mindsker vi smitterisikoen mest muligt.

Skriv til os her

Interne hygiejne-retningslinjer i Bandagist-Centret

 

I forbindelse med corona har vi lavet specielle interne hygiejne-retningslinjer som vi følger i alle afdelinger.  Dermed sikrer vi os alle mest muligt mod smitte.

Efter torsdag den 29/10 2020 er der kommet et krave om, at alle bærer mundbind i lokaler med offentlig adgang. Dette betyder, at vi alle skal bruge mundbind når vi opholder os i vores klinik og venteværelse indtil der bliver læmpet på retningslinjerne igen.