Brystprotesespecialist

 

Brystprotesespecialist med stor viden om brystproteser er en styrker hos Bandagist-Centret. Vi lægger stor vægt på den personlige samtale

Har du behov for at tale med en brystprotesespecialist. Kontakt et af vores brystprotese-centre hos Bandagist-Centret.

Brystprotesespecialist er ikke en specifik uddannelse. Det er i stedet ekstra viden og professionel erfaring, vores bandagister supplerer deres faglighed med.

Vore brystprotesespecialister hos Bandagist-Centret kommer derfor fra relaterede jobs, og de har været hos os i mere end 10 år.

Derfor bruger vi lang tid på at videreuddanne vores specialister og har fx stort fokus på, at vi løbende er opdateret med behandling af brystcancer.

Opdateret viden giver os nemlig en markant bedre forståelse af, hvilke udfordringer der kan være i forbindelse med en brystoperation, og hvordan vi bedst kan hjælpe brystopererede videre med både brystproteser og lingeri.

Desuden samarbejder vi også løbende med vores leverandører i både undervisning og til at udveksle vigtig viden og erfaring.

Har du behov for en brystprotese, skal du ansøge hos din kommune via Borger.dk. Har du brug for mere information om brystproteser, skal du endelig kontakte os. Da finder vi en brystprotesespecialist hos et af vores brystprotese-centre, som kan hjælpe dig.