Få en tid på 87 42 51 00

Brystproteser og lingeri

En brystprotese skal passe præcis til dig, så symmetrien bliver genskabt og det føles behageligt og naturligt. Hos Bandagist-Centret har vi meget stor erfaring i at rådgive og vejlede brystopererede kvinder med at vælge den helt rigtige brystprotese. Og vi kender svarene på mange af de spørgsmål, der trænger sig på. Vi ved også at det er vigtigt at have det rigtige lingeri. Derfor har vi et stort udvalg i alle vores brystprotesecentre.

 

Valg af brystprotese

Du kan vælge mellem en række forskellige brystproteser. Hvis dit bryst er fjernet helt, skal du have en protese, der erstatter hele brystet. Du kan enten vælge en protese, der lægges ind i en lomme i bh’en eller én, der klæber direkte på huden. Valget kan f.eks. afhænge af, hvilke aktiviteter du foretager dig. Vi har proteser til ethvert behov.

 

Delproteser

Hvis du har fået en brystbevarende operation eller har fået brystet rekonstrueret, kan du opleve at mangle fylde i bh’en. Enten fordi du har mistet en synlig del af brystet, eller fordi rekonstruktionen betyder at formen er blevet anderledes end dit raske bryst. Du kan også opleve, at det opererede bryst forandrer sig med tiden – måske først efter 1-2 år. Med en delprotese kan du udligne forskellen på brysterne, så du igen bliver symmetrisk og kan føle dig godt tilpas, selv i tætsiddende tøj.

Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet og har et af landets største udvalg, så vi kan finde den helt rigtige brystprotese til dig.

 

Lingeri og badetøj

I Bandagist-Centret er vi passionerede rådgivere, der brænder for at hjælpe dig med den helt rigtige brystprotese, og vejlede dig i dit valg af komfortabelt og lækkert lingeri. Hos os møder du kun kvindelige rådgivere.

Vi har alle typer bh’er – lige fra de funktionelle til de super feminine. Vi har badetøj, sportsbh’er, lingeri og helt sikkert også en bh, der lige passer i din smag. Og til en rigtig fornuftig pris. Vores store udvalg fås i alle størrelser og til både del- og helproteser. 

Følg os også på Instagram, hvor vi har en side dedikeret til brystopererede

“Med mere end 10 års erfaring, tør vi godt kalde os specialister.”

Dorthe NørmølleBrystprotesespecialist

Få en tid på 87 42 51 00