A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Stort udvalg giver frihed til at vælge

Bandagist-Centret har et stort udvalg af badetøj og lingeri, der er designet til at bruge sammen med en brystprotese. Vi vejleder dig i at vælge det, der passer bedst til dig og dine behov.

 

Du kan se og købe lingeri, badetøj, fritidstøj samt tilbehør hos vores brystprotesespecialister. Er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe og bestil en tid hos vores brystprotesespecialister på telefonnummer 8742 5103

 

Lingeri
Bh'er til brystopererede har indvendige lommer til brystprotesen, så protesen lægger sig naturligt ind til kroppen. Bh'erne er lavet, så protesen på intet tidspunkt kan falde ud, uanset hvilke aktiviteter du foretager dig. Du kan vælge alle typer bh'er fra de klassiske og funktionelle til de mere moderne og feminine. Vi har sportsbh'er, bøjlebh'er og bh'er med ekstra fyld.
 

Badetøj
Vores udvalg af badetøj omfatter både bikinier, soltoppe, strandkjoler og badedragter. De har også indvendige lommer, som holder fast på brystprotesen, uanset om du er i svømmehallen eller på stranden, så du kan bevæge dig frit. Badetøjets snit sikrer, at protesen ikke er synlig.
 

Fritidstøj

Vores udvalg af fritidstøj omfatter både sportsbh'er, sporttøj og fritidstøj som kjoler og toppe. I mange af vore sportstoppe er der indbygget bh i.

 

Hovedbeklædning

I vores fynske klinikker har et udvalg af hovedbeklædning, som omfatter f.eks. huer, kasketter, tørklæder og turbans fra Lido Design.

Tilbehør

Vores udvalg af tilbehør omfatter f.eks. sove- og svømmeproteser, forskellige plejeprodukter, skulderskånere, bh-forlængere mm.

 


 

Brystopereret?

Powered by Søgaard & Co