A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Kvalitet og certificeringer

Faglig dygtighed blandt bandagister og ortopædister er det vigtigste parameter i frembringelsen af ortopædiske hjælpemidler. Men i en moderne virksomhed, hvor mange faggrupper og specialer skal spille sammen om at skabe et unikt og ofte teknologisk avanceret ortopædisk hjælpemiddel, er det nødvendigt at supplere fagligheden med systemer og struktur.

 

I Bandagist-Centret tager vi tingene alvorligt. Vi har derfor valgt at kvalitetssikre vores produkter ved at opbygge et omfattende kvalitetsstyringssystem. Og ikke nok med det, har vi valgt at lade det certificere op imod de skrappeste internationale standarder med ISO 9001 og ISO 13485 certificeringer.

 

Vores kvalitetsrutiner garanterer, at enhver aftale med patient, behandlerteam eller bevilgende myndighed nøje bliver overholdt, og at der leveres den samme høje kvalitet hver gang.

 

Kvalitetsstyringen sikrer også, at ved udviklingen af nye ortopædiske hjælpemidler bliver der – ud over patientens ønsker og de behandlingsmæssige målsætninger – taget hensyn til lovkrav som Det Medicinske Direktiv, de internationale standarder på området og vores egne høje normer for udvikling af ortopædiske hjælpemidler.

 

Det sikrer tryghed for dig som patient og sikkerhed i udviklingen af nye løsninger.

 

Læs bekendtgørelse om medicinsk udstyr (Det Medicinske Direktiv) her

   Få vores brochurer

Powered by Søgaard & Co