A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Hos bandagisten

Hvis man mener, et ortopædisk hjælpemiddel (protese, ortose, ortopdæisk fodtøj osv.) kan være en hjælp, er man altid velkommen til at tage direkte kontakt med Bandagist-Centret for at få en bandagistfaglig vurdering af ens behov og muligheder.

 

Hvis du allerede har været på sygehuset eller hos en speciallæge og har fået en henvisning til bandagist, er det vigtigt, at du medbringer henvisningen, så vi har den præcise medicinske indikation for din lidelse.

 

Vi rådgiver dig herefter om de muligheder der er for at afhjælpe din lidelse bedst muligt, og alle detaljer omkring produkter bliver aftalt. De fleste hjælpemidler til varige lidelser fremstilles individuelt, og bandagisten tager derfor en afstøbning af den aktuelle legemsdel.

 

Al ny produktion af proteser og ortoser foregår i Aarhus, Randers, Horsens, Haderslev og Odense, men en stor del af vores service kan foregå ude i afdelingerne, der alle har bemandet værksted forsynet med alt nødvendigt produktionsudstyr. For patienterne betyder det hurtig og kompetent service, uden at de skal køre langt efter det.

 

Ofte vil der være behov for at tilpasse hjælpemidlet før den endelige færdiggørelse - måske endda flere gange.

 

Hjælpemidlet er herefter færdigt og kan udleveres. Også efter udleveringen kan der være behov for justeringer, så det er vigtigt, at hvis noget generer, eller man mærker noget, der føles forkert, at man så henvender sig i Bandagist-Centret for at få det rettet. Det betragter vi som en naturlig del af vores service.

 

   Få vores brochurer

Powered by Søgaard & Co