A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Helbensstativ med elektronisk knæled, E-Mag Active

At have helbensstativ er ofte ensbetydende med at man er nødt til at gå med et låst knæled under gang. Når man skal sidde ned åbnes knæleddet med en bøjle eller en anden åbnings-mekanisme. Det betyder naturligvis at man er nødt til at løfte benet kunstigt højt for at få det med sig. Dermed bliver ens gang mere energikrævende og ens hofteled og ryg bliver hårdere belastet.

 

Det elektroniske knæled "føler" gennem en gyroanordning den vertikale vinkel af ortosen. Knæleddet låser automatisk op så benet bøjer i svingfasen, og i standfasen låser leddet. Det betyder, at man kan få en langt mere naturlig og ubesværet gang. Stativet er låst fra lige før man sætter hælen i gulvet og indtil man normalt vil bøje benet. Fra man står på tæerne og til hælen sættes i gulvet, hvilket vil sige i hele den normale svingfase, er benet bøjet i knæet og svinger frit.

Stativet er ofte fremstillet i kulfiber for at gøre det let og samtidig meget stærkt.

 

Der kan naturligvis være forskellige årsager til at nogle brugere af helbensstativ ikke har mulighed for at håndtere et elektronisk knæled, men mange vil kunne få stor gavn af det.

 

Er du interesseret i at høre mere er du meget velkommen til at kontakte din lokale afdeling af Bandagist-Centret.

Frit leverandørvalg

Vælg med omtanke!

   Få vores brochurer

Powered by Søgaard & Co