A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Det skulle ikke ødelægge mit liv

Hanne Andersen var 44 år, da hun i Kr. Himmelfartsferien 2002 opdagede en knude i brystet. Om mandagen gik hun til lægen, som med det samme kunne sige, at der var noget galt.
- Det var mærkeligt. Da jeg gik ind ad døren, fejlede jeg ingenting, men da jeg gik ud igen, var det til en helt anden virkelighed.

Hanne var fra starten fast besluttet på, at det her var en engangsforestilling og ikke noget, der skulle ødelægge hendes liv. Hun blev hurtigt opereret og fik fjernet det ene bryst, og dagen efter udskrivelsen fra sygehuset var hun tilbage på arbejde.
- Det var vigtigt for mig at opleve, at jeg kunne fortsætte med min hverdag, siger Hanne, der sammen med sin mand har en virksomhed, hvor de importerer legetøj.

 

Protesen var en stor hjælp

For Hanne var det en stor hjælp at få en brystprotese. Hun valgte en af de proteser, der klæber direkte på huden, og det har hun været glad for.
- Det er selvfølgelig en stor forandring at få protese, men det blev hurtigt en del af morgenritualet at tage den på. Det er jo nogle fantastiske proteser, man kan få i dag. Jeg kan gøre det samme som før, og er ikke nervøs for at tabe den.
Hanne lægger dog ikke skjul på, at hun har fået fjernet det ene bryst
- Jeg har valgt at være meget åben om min situation. Jeg tror, at det gør det nemmere både for mig selv og mine omgivelser at håndtere det.
 

God vejledning

Hanne er helt fra begyndelsen kommet hos Bandagist-Centret, og hun er meget glad for den hjælp og vejledning, hun har fået her.
- Allerede første gang jeg var der, oplevede jeg, at der var en god tone. Der var tid til mig, og her var jeg ikke anderledes. De er dygtige til
at vejlede mig i forhold til de mange muligheder. Det handler jo både om at få den rigtige protese og noget lingeri, man bliver glad for,
slutter Hanne.

 


Brystopereret?

Få vores brochure

Patientforeninger

Her finder du links til Kræftens Bekæmpelse og andre fora for brystopererede.

Powered by Søgaard & Co