A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Temadag på VIA University College - 25.2.2013

Bandagist-Centrets ansatte underviser ofte på kurser, konferencer og uddannelsesinstitutioner. Igennem flere år har bandagister fra Bandagist-Centret fx undervist fysioterapeutstuderende på VIA University College.

Bandagist-Centrets ansatte underviser ofte på kurser, konferencer og uddannelsesinstitutioner. Igennem flere år har bandagister fra Bandagist-Centret fx undervist fysioterapeutstuderende på VIA University College. Her introducereres de studerende til bandagistens fagområde og til protese- og ortosebehandling. Autoriseret Bandagist Stine Hansen og turnuskandidat Jeanette Bekhøj Kristiansen underviste for nylig tredje semesterstuderende på VIA Unversity College i Aarhus.

 

Bandagister arbejder i det daglige tæt sammen med hospitals- og institutionssektoren. Ved mange hospitaler og institutioner er bandagisten en naturlig del af de professionelle teams, der planlægger og gennemfører behandling, habilitering og rehabilitering. Sammenspillet mellem bandagister, læger, sygeplejersker og fysioterapeuter er afgørende for patientens behandlingsforløb, og udveksling af viden på tværs af faggrupperne er essentiel for et fagligt godt resultat.
 Tilbage
Powered by Søgaard & Co