A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Bandagist-Centret tager aktivt del i uddannelsen af nye bandagister - 20.2.2013

D. 1. februar 2013 startede et nyt hold bandagiststuderende på VIA University College. Bandagist-Centret har i flere år samarbejdet med VIA University College om en introdag, hvor de nye studerende bliver introduceret til faget igennem foredrag og rundvisning i Bandagist-Centret.

Bandagistuddannelsen består af tre dele, hvoraf den første foregår som et seks måneders værkstedsteknisk grundskolekursus på Via University College i Horsens. Herefter følger tre år på ortopædi-ingenøruddannelsen ved Hälsohögskolan i Sverige. Den afsluttende kliniske og praktiske del af uddannelsen foregår i turnustjeneste på et bandageri i ind- eller udland. Uddannelsen tager i alt 5 ½ år.

 

Bandagist-Centret tager aktivt del i uddannelsen af nye bandagister, og har ofte turnuskandidater tilknyttet. I øjeblikket er Jeanette Bekhøj Kristiansen ansat som turnuskandidat. Bandagist-Centret hjælper også ofte studerende med praktikforløb under uddannelsen i Sverige. I skrivende stund følger to studerende virksomhedens erfarne bandagister i deres daglige arbejde i en ni-ugers periode. De studerende skal efterfølgende tilbage til Hälsohögskolan og skrive bacheloropgave, før de kan påbegynde deres turnustjeneste.Tilbage
Powered by Søgaard & Co