A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Direktørskifte i Bandagist-Centret - 19.8.2015

Fra d. 1. august 2015 er Klaus Brock ny administrerende direktør i Bandagist-Centret A/S. Klaus Brock kommer fra en stilling som administrerende direktør i K.R. Hospitalsudstyr A/S og har mange års erfaring med ledelse af rehab- og produktionsvirksomheder.

Bandagist-Centret A/S har fået ny administrerende direktør. Klaus Brock er 51 år gammel og har mange års erfaring som administrerende direktør i flere forskellige rehab- og produktionsvirksomheder, senest hos K.R. Hospitalsudstyr A/S. Bandagist-Centrets tidligere administrerende direktør Niels Ekstrand valgte i juni måned at lade sig pensionere efter 15 år på posten, og hans efterfølger Klaus Brock står nu klar til at overtage ledelsen af virksomheden.

 

”Bandagist-Centret er en utrolig spændende virksomhed, som har været i vækst igennem mange år. Min indtrædelse som administrerende direktør er del af et generationsskifte, og min opgave er at fortsætte den positive udvikling og ruste virksomheden til fremtidens udfordringer. Jeg vil sammen med hele holdet videreudvikle de forskellige forretningsområder, så Bandagist-Centret også i fremtiden vil være en af de dygtigste aktører på markedet”, fortæller Klaus Brock.

 

Klaus Brock kommer til at stå i spidsen for 90 medarbejdere og 15 klinikker i Jylland og på Fyn. Bandagist-Centret fusionerede for kort tid siden med Fyns Bandageri og er et af landets største bandagerier.

 

Om Bandagist-Centret A/S
Bandagist-Centret er et af landets største bandagerier. Bandagist-Centret udvikler, producerer og forhandler individuelt fremstillede ortopædiske hjælpemidler som proteser, ortoser, ortopædisk fodtøj, fodindlæg og brystproteser. Bandagist-Centret har 15 afdelinger med tilhørende klinikker i Jylland og på Fyn, som bliver betjent af autoriserede bandagister, ortopædiskomagere og andet klinisk uddannet personale. Bandagist-Centret samarbejder primært med hospitaler, kommuner, fysioterapeuter, læger og andre sundhedsfaglige grupper.
 Tilbage
Powered by Søgaard & Co