A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Fyns Bandageri og Bandagist-Centret fusionerer - 7.4.2015

Bandagist-Centret og Fyns Bandageri fusionerer under navnet Bandagist-Centret. Bandagist-Centret er et af landets største bandagerier, og virksomheden tæller med fusionen 15 afdelinger og 90 ansatte.

Bandagist-Centret og Fyns Bandageri fusionerer under navnet Bandagist-Centret Ortopædiske Bandagerier og Skomagerier A/S. De to bandagerivirksomheder har nu sammenlagt 15 afdelinger i Jylland og på Fyn, hvor de betjener borgere med behov for kropsbårne ortopædiske hjælpemidler.

 

”Tiden var rigtig til en fusion. Vi har længe ønsket at udvide forretningen, og vi er glade for at Fyns Bandageri ønskede at indgå i en fusion med Bandagist-Centret. Ved at fusionere med en allerede etableret og solid forretning på Fyn, har vi kundegrundlaget til at udvikle forretningen yderligere. Og på et marked som er domineret af EU-udbud, er en forretningsudvidelse en særdeles positiv fordel”, fortæller adm. direktør i Bandagist-Centret Niels Ekstrand.

 

Alle afdelinger vil blive betjent som hidtil, og borgerne vil møde den samme lokale bandagist. Men fusionen medfører en række muligheder for nye samarbejder og innovation, som fremadrettet kommer borgerne til gode.

 

”Borgerne vil møde den samme lokale bandagist som hidtil. Det nye for vores fynske kunder er, at Fyns Bandageri nu en del af et af Danmarks største bandagerier, og det giver nogle nye muligheder. Bandagist-Centret står med fusionen meget stærkt på markedet, og det giver selvsagt fordele i forhold til samarbejder, innovation og produktudvikling”, siger ejer og chefbandagist i Fyns Bandageri Ken Bader, som nu er en del af ejerkredsen i Bandagist-Centret.

 

Bandagist-Centrets medarbejdere på Fyn

 

Om Bandagist-Centret A/S

Bandagist-Centret er et af landets største bandagerier. Bandagist-Centret udvikler, producerer og forhandler individuelt fremstillede ortopædiske hjælpemidler som proteser, ortoser, ortopædisk fodtøj, fodindlæg og brystproteser. Bandagist-Centret har 15 afdelinger med tilhørende klinikker i Jylland og på Fyn, som bliver betjent af autoriserede bandagister, ortopædiskomagere og andet klinisk uddannet personale. Bandagist-Centret samarbejder primært med hospitaler, kommuner, fysioterapeuter, læger og andre sundhedsfaglige grupper.

 

 


Tilbage
Powered by Søgaard & Co