A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

FES - Neurotronic Solutions - 20.11.2014

To af vores bandagister er nu certificerede til at arbejde med FES-systemet. FES er et intelligent Funktionel Elektronisk Stimulation System, som anvender elektrisk strøm til at aktivere nerverne. Systemet kan bl.a. afhjælpe dropfod.

Vores to bandagister Eva Helena Langton og Janne Tang Vesterløkke er nu certificerede til at arbejde med FES-systemet. Kun ganske få bandagister i Danmark har denne certificering.

 

FES er et intelligent Funktionel Elektronisk Stimulation system, hvilket betyder, at det anvender elektrisk strøm til aktivering af nerver.

 

Hos alle de systemer vi anvender, sidder elektroderne direkte på underbenet. Disse elektroder sender lavfrekvente elektriske impulser til den nerve, der får foden til at bevæge sig opad, fuldstændig som hvis det var et almindeligt gangmønster.

 

FES systemet består bl.a. af en sensor, som analyserer bevægelse i dine ben og fødder. Når den registrerer, at der tages et skridt, sender den automatisk et blidt elektrisk signal til din peroneusnerve. Dette får tæerne til at løfte sig og foden til at bøje sig i takt med de naturlige skridt. Resultatet er en blød, mere naturlig og sikrere gang.

 

Læs mere om FES-systemet her og se en video her.

 Tilbage
Powered by Søgaard & Co