A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Svømmeprotese til brystopererede - 1.6.2014

Amoena har udviklet en svømmeprotese, som er designet til at fungere optimalt ved vandaktivitet. Brystprotesen tåler både saltvand og klorvand.

Aqua Wave er en badeprotese til aktiviteter i vand. Den er udført i transparent silikone og har facon som 2S. Protesen har en unik naturlig form, der giver vand og luft mulighed for at passere let. Den bløde matte film på front og bagside gør det let at få protesen ind og ud af lommen på badetøjet. Aqua Wave tåler både saltvand og klor, og leveres i en vandafvisende pose med snørrelukning, som er ideel til transport af både protese og badetøj.

 

Brystprotesespecialist Dorthe Nørmølle fortæller:

 

- Protesen er rigtig god til aktive kvinder, fordi den ikke vejer så meget. Den er rigtig god til kvinder, som svømmer meget. Der er faktisk også mange, som bruger den til sport, fordi den er let og nem at fastgøre i sportsbh’en. Mange kan godt lide, at den ikke har den samme tyngde som de almindelige proteser. Og køber man den én gang, har man den i mange år, idet man kun bruger den nogle få timer om ugen.

 

- Protesen tåler både saltvand og klorvand. Den er super til stranden eller ferien, hvor man går meget i badedragt eller bikini. Der findes dog kun én facon, og der er derfor ikke mulighed for at tilpasse den optimalt. Men mange køber den alligevel på grund af materialeletheden, som er virkelig gavnlig for aktive kvinder.

 

Svømmeprotesen koster 799,00 DKK og fås i strørrelse 1-14

 

Aqua Wave er designet til at fungere optimalt ved vandaktivitet, og den kan derfor ikke erstatte en almindelig protese.

 

Ring til vores brystprotesespecialister for yderligere information på tlf.nr. 87 42 51 03

 Tilbage
Powered by Søgaard & Co