A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Vores webshop er lukket - 8.9.2017

Lukningen sker fredag d. 8. september 2017

Vores webshop har solgt lingeri, badetøj, fritidstøj samt tilbehør til brystproteser.

Lukningen sker fredag d. 8. september 2017 og sker som et led i styrkelsen af vores kerneområder og med ønsket om at styrke den personlige betjening. Vi har stor erfaring i at rådgive og vejlede brystopererede kvinder og vi ønsker fremadrettet at have øget fokus på netop den personlige betjening og rådgivning.

 

Vi vil naturligvis fortsat sælge et stort udvalg af brystproteser, lingeri m.m. som hidtil via vores klinikker og butikker, så ring og få en tid til konsultation hos en af vores brystprotesespecialister. Du kan se telefonnummeret på de af vores afdelinger med brystproteser, lingeri m.m. på nedenstående liste.

Vi står klar med kompetent rådgivning, og der vil være tid til at prøve forskellige varianter, som passer netop til dig.

 

Der er selvfølgelig fortsat 14 dages returret på de sidste ordrer og evt. reklamationer kan ske pr. mail på bc@bandagist-centret.dk.

 

Kundeservice

Er du i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Alle henvendelser, spørgsmål mv. sendes pr. mail til bc@bandagist-centret.dk. Send gerne et telefonnummer med og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

For tidsbestilling i den enkelte afdeling ring 87 42 51 00 eller på lokalnummeret vist nedenfor.

 

Med venlig hilsen

Bandagist-Centret

 


Tilbage
Powered by Søgaard & Co