A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Ottobock køber Bebionic fra Steeper - 20.5.2017

Det britiske med-tech firma Steeper har solgt bebionic til Ottobock. Dermed har Ottobock styrket deres position på armprotese-markedet og fyldt et hul i deres produktportefølje, skriver Ottobock i en pressemeddelelse.

"Den bedst mulige tilpasning til enhver bruger - ved at overtage den bebioniske hånd, imødekommer vi en ny generation af brugere", siger professor Hans Georg Näder fra Ottobock HealthCare GmbH. Mobilitet i flere fingre er meget vigtig for patienterne, og ikke kun af følelsesmæssige årsager. Behovet og kravene hos folk, der er afhængige af en protesearm, har ændret sig - især også med hensyn til den stadig mere digitale arbejdsmarked og fritid.

Bebionic vil være et ekstra tilføjelse til Ottobocks produktprogrammet ved siden af Michelangelo hånden. Mens Michelangelo-hånden har forskellige kraftfulde grebstyper, ligger fordelene ved den bebionic-hånden i mangfoldigheden af gripemønstre, såsom separat kontrol af pegefingeren.

Professor Hans Georg Näder udtaler, at "Integrering af bebionic i vores portefølje er et skridt på vejen til fremtidige teknologier. Når funktionaliteten af disse hænder kan kombineres med mønstergenkendelse, vil brugerens muligheder igen blive væsentligt udvidet”.

 


Tilbage
Powered by Søgaard & Co