A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

ISPO tildeler Signe Lindballe fin pris - 15.1.2014

Bandagist-Centrets turnuskandidat Signe Lindballe har vundet en fin pris for sit afgangsprojekt, som sætter fokus på kommunikationen mellem forældre og bandagist, når et barn ortosebehandles.

Turnuskandidat i Bandagist-Centret Signe Lindballes afgangsprojekt med titlen ’Oplevelser med bandagist og ortosebehandling hos børn med neuromuskulære sygdomme i Danmark – Forældrenes perspektiv’ er blevet kåret til årets bedste opgave på årgang 2013 i Sverige. Opgaven er skrevet i samarbejde med bandagiststuderende Heidi Nøhr.

 

Formålet med opgaven var at undersøge forældres oplevelse af deres barns ortosebehandling i Danmark, herunder konsultation, rådgivning og brug af ortosen. Børnene var diagnosticeret med neuromuskulære sygdomme og anvendte ortoser til at forbedre mobilitet.

 

ISPO-S skriver i sin motivation for prisen:

 

"För ett välgjort arbete som belyser vikten av god kommunikation mellan ortopedingenjör och föräldrar vid ortosbehandling hos barn med neuromuskulärsjukdom".

  

Du kan læse resuméet af opgaven på ISPO Sveriges hjemmeside http://www.ispo-s.se/ eller læse hele opgaven på vores hjemmeside...

 

 Tilbage
Powered by Søgaard & Co