A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Patient@home - 15.1.2014

Bandagist-Centret har indgået et samarbejde med professor John Rasmussen fra Aalborg Universitet om at udvikle nye og individuelt tilpassede exoskeletter til assistance for patienter med lammelser eller funktionsnedsættelse i armene.

Patient@home er Danmarks største velfærdsteknologiske forsknings- og innovationsprojekt med fokus på nye teknologier og services til særligt rehabilitering og monitorering i den offentlige danske sundhedssektor.

 

Patient@home er et tværfagligt og offentligt-privat projektsamarbejde mellem sundhedspersonale, patienter, private virksomheder og forskningsinstitutioner, hvis mål er at udvikle nye produkter og services, som kan understøtte sundhedssektorens stigende behov for bl.a. bedre og hurtigere rehabilitering. Samarbejdsformen garanterer, at alle produkter og services er udviklet efter brugernes behov.

 

I den forbindelse har Bandagist-Centret indgået et partnerskab med John Rasmussen, som er professor ved Institut for Mekanik og Produktion ved Aalborg Universitet. John Rasmussens projekt sætter fokus på udforskning, udvikling og udformning af et let og kompakt exoskelet, der kan understøtte og balancere bevægelser i arm- og skulderregion for patienter med behov for støtte eller rehabilitering i dette område. Målet er at udvikle og designe en letvægtsprototype, som helt eller delvist kan afhjælpe gener og lammelser, og som bekvemt overtager funktionen af de dysfunktionelle muskler, der er skyld i lammelsen.
 

Læs hele projektbeskrivelse her…
 Tilbage
Powered by Søgaard & Co