A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Proteser til ethvert behov

En brystprotese skal passe præcis til dig, så symmetrien bliver genskabt og det føles behageligt og naturligt. Hos Bandagist-Centret har vi meget stor erfaring i at rådgive og vejlede brystopererede kvinder med at vælge den helt rigtige protese. Og vi kender svarene på mange af de spørgsmål, der trænger sig på.

 

Valg af brystprotese

Du kan vælge mellem en række forskellige proteser. Hvis dit bryst er fjernet helt, skal du have en protese, der erstatter hele brystet. Du kan enten vælge en protese, der lægges ind i en lomme i bh’en eller én, der klæber direkte på huden. Valget kan f.eks. afhænge af, hvilke aktiviteter du foretager dig. Vi har proteser til ethvert behov.


Delproteser

Hvis du har fået en brystbevarende operation eller har fået brystet rekonstrueret, kan du opleve at mangle fylde i bh’en. Enten fordi du har mistet en synlig del af brystet, eller fordi rekonstruktionen er blevet anderledes end dit raske bryst. Du kan også opleve, at det opererede bryst forandrer sig med tiden - måske først efter 1-2 år. Med en delprotese kan du udligne forskellen på brysterne, så du igen bliver symmetrisk og kan føle dig godt tilpas, selv i tætsiddende tøj.

 

Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet og har et stort udvalg, så vi kan finde den helt rigtige brystprotese til dig. Du kan se de forskellige protesetyper ved at klikke på leverndørernes logoer i højre side.

 

Vores brugsvejledning til brystproteser kan du se HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Få vores brochure

Patientforeninger

Her finder du links til Kræftens Bekæmpelse og andre fora for brystopererede.

Brystopereret?

Powered by Søgaard & Co