A+  A-  |  Udskriv  |  RSS  |  Login  |  Følg os  
 

Samarbejde skaber sammenhæng

Gennem årene har vi opbygget et nært samarbejde med hospitals- og institutionssektoren, speciallæger, praktiserende læger, sygeplejersker, SOSU-er, fysioterapeuter, ergoterapeuter, fodterapeuter m.fl. Ved mange hospitaler og institutioner er Bandagist-Centrets klinikere en naturlig del af de professionelle teams, der planlægger og gennemfører behandling, habilitering og rehabilitering med patienten i centrum.


Uanset om man som patient møder Bandagist-Centret på et sygehus eller i en af vores klinikker, er det næsten altid en læge, der har henvist til os. Og ofte kontakter vi efterfølgende lægen for at drøfte behandlingsmulighederne. En del af vores patienter er tilknyttet en handicapinstitution, og her samarbejder vi naturligvis med de øvrige fagpersoner. Det sker både med henblik på udformning af protesen eller ortosen og på den efterfølgende træning.


Vi arbejder sammen med mange ortopædkirurgiske afdelinger og har også mange opgaver på neurologiske, reumatologiske, traumatologiske og onkologiske afdelinger samt afdelinger med diabetespatienter.

 

Gennem samtaler med andre behandlere og brugeren selv hjælper Bandagist-Centret med at finde frem til den protese eller ortose, der bedst opfylder brugerens behov og ønsker om bevægelsesmuligheder.


Samarbejdet med de øvrige behandlergrupper betyder også, at vi leverer undervisnings- og kursusydelser til en bred kreds af personer i sundhedssektoren og til de studerende inden for forskellige sundhedsvidenskabelige uddannelser.

 

Læs også om samarbejdet med kommunerne.

Behandlingsortoser

Henvisninger

Henvisningsblanketter og LÆ 165

Sikker postkasse

Bandagist-Centret benytter sikker post. Skriv til os på sikker@bandagist-centret.dk

Powered by Søgaard & Co